Iets met wasmachines

Het heeft misschien een weekje geduurd, maar inmiddels weet ik echt wel hoe de wasmachines hier werken. Of dat als er een bordje ’trasig’ op de wasmachine geplakt is, je echt niet hoeft uit te proberen of dat apparaat wel echt kapot is. Want hoewel ik dus echt dacht dat het een slimme manier was om stiekem een wasmachine te reserveren (en ik het dan wel weer leuk vond om ‘m dan toch stiekem in te pikken), bleek toch toen ik na een uur terugkwam dat er helemaal niets gebeurd was. Kennelijk heeft het apparaat alleen een uur lang staan piepen. Het was te proberen …

Maar vandaag gebeurde iets waar ik maar beter niet te veel woorden aan vuil maak…

In een poging zo snel mogelijk mijn schone was uit de wasmachine te verwisselen met de vieze was in mijn tas, ging er even iets mis en was ik vervolgens mijn fles wasmiddel kwijt. Die vond ik uiteindelijk wel op een hele vreemde plek terug … maar niet voordat ik de wasmachine al aangezet had (oeps).

Tja… daar zit ie dan…

Maar gelukkig is alles goed gekomen en is zelfs mijn fles wasmiddel er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Ook de wasmachine zelf is nog heel. Al durf ik er eerlijk gezegd best geld op in te zetten dat ik vandaag het wereldrecord ‘wasprogramma annuleren zonder te centrifugeren, maar met pompen’ heb verbeterd!