Herfst in Uppsala

Het is herfst in Zweden! Al een paar weekjes zelfs en inmiddels staan de kranten ook al weer vol met meldingen dat de sneeuw eraan komt, maar tot nu toe is het enige wat uit de hemel is gekomen een paar ongenadige regenbuien. Ik ben nog altijd onwijs gelukkig met de eerste aankoop die ik in Uppsala gedaan heb, namelijk een foeilelijke – doch functionele – rood-witgestipte paraplu bij een welbekend warenhuis. Al had ik eerst wat gegeten bij het restaurant en technisch gezien zijn dus de Zweedse balletjesĀ mijn eerste aankoop geweest, maar daar ben ik lang niet zo blij mee als met mijn paraplu!

Als het dan eens een keertje niet regent en de hemel strak blauw is, pak ik snel mijn telefoon erbij om dat heugelijke moment vast te leggen. En omdat plaatjes meer zeggen dan duizend woorden en ik bovendien die duizenden woorden veel beter kan bewaren voor mijn scriptie, volgen hier een paar foto’s: